Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Comandă-ți cele mai gustoase

și proaspete produse de mare din Moldova

Sau cele mai gustoase

și proaspete sushi

Produse proaspete

Pește

Cel mai proaspăt pește din Moldova. O varietate mare de somon, ton, paltus, morun, pește spadă, nisetru etc.

Icre

Icre roșii și negre. Un adevărat dar al naturii, pe cât de gustoase, pe atât de folositoare.

Creveți

Creveți proaspeți, din Norvegia, crescuți în condiții eco. Ușor de gătit și perfecți pentru o dietă sănătoasă.

Rețete delicioase

Steak din pește spadă la grill

Steak din pește spadă la grill

Peștele spadă este un fel de pește pe care doriți să îl aveți la masă în timpul verii. Perfect pentru maeștrii de grătar, acesta își menține forma bine la foc și obține cele mai tari urme de gril. Textura sa robustă și aroma sunt în excelentă combinație cu produselor...

citește mai mult
Somon copt cu sos de usturoi, lime și unt

Somon copt cu sos de usturoi, lime și unt

Somonul copt cu sos de usturoi, lime și unt - rețetă delicioasă, sănătoasă și, cel mai important, super-ușor de gătit! Doar adăugați peștele în vasul de copt, acoperiți cu celelalte ingrediente și lăsați-l să se coacă! Este nevoie de doar 30 de minute pentru a savura...

citește mai mult

Despre noi

Cu o experiență de mai bine de 14 ani în importul și producerea delicateselor din pește, având un portofoliu de colaborare cu peste 200 de restaurante, case de nunți, rețele hoteliere, sushi restaurante, cafenele și mii de clienți fideli, compania Atlantis se bucură de un renume bine meritat și își păstrează în continuare ca principal obiectiv, satisfacerea celor mai exigente categorii de clienți.

Echipa noastră este compusă din specialiști experimentați și pregătiți profesional în preparare peștelui conform celor mai riguroase standarte, iar lipsa conservanților și modul natural de preparare, ne face produsul unic și delicios.

În magazinul nostru veți fi deserviți de cei mai pricepuți manageri, care cunosc amănunțit toate produsele, proprietățile și originea lor, iar după asta veți primi gratuit o rețetă de preparare conform tradițiilor culinare franceze, italiene, spaniole, grecești, japoneze sau chineze.Magazinul Atlantis a devenit o carte de vizită a Chișinăului, iar pentru a corespunde cerințelor de turiști, fiecare manager cunoaște minim 3 limbi, printre care se numără: româna, rusa, engleza, franceza sau italiana.

Ne-am extins pe parcusul acestor 14 ani, iar acum putem să vă bucurăm cu o vastă gamă de produse, cu mai multe posibilități de procurare și, desigur, suntem gata să creștem și să vă bucurăm cu noi produse.