Bine ai venit la

Atlantis Food

Cu o experiență de mai bine de 14 ani în importul și producerea delicateselor din pește, având un portofoliu de colaborare cu peste 200 de restaurante, case de nunți, rețele hoteliere, sushi restaurante, cafenele și mii de clienți fideli, compania Atlantis se bucură de un renume bine meritat și își păstrează în continuare ca principal obiectiv, satisfacerea celor mai exigente categorii de clienți. Echipa noastră este compusă din specialiști experimentați și pregătiți profesional în preparare peștelui conform celor mai riguroase standarte, iar lipsa conservanților și modul natural de preparare, ne face produsul unic și delicios.

În magazinul nostru veți fi deserviți de cei mai pricepuți manageri, care cunosc amănunțit toate produsele, proprietățile și originea lor, iar după asta veți primi gratuit o rețetă de preparare conform tradițiilor culinare franceze, italiene, spaniole, grecești, japoneze sau chineze.Magazinul Atlantis a devenit o carte de vizită a Chișinăului, iar pentru a corespunde cerințelor de turiști, fiecare manager cunoaște minim 3 limbi, printre care se numără: româna, rusa, engleza, franceza sau italiana.
Rețete delicioase

Pentru gurmanzi adevărați

Parcurgeți 3 pași simpli:

Cum fac comanda?

  1. Adăugați produsele dorite în coșul de cumpărături. Cantitatea 1 este exact 100 de grame. Pentru a comanda mai mult de 100 de grame, va rugam sa selectati cantitatea potrivita.
  2. În etapa de plasare a comenzii, introduceți adresa de livrare și numărul de contact. Veți fi sunat la acest număr pentru a vă confirma comanda.
  3. În termen de 60 - 90 min ore de la momentul plasării, curierul vă va livra comanda. Plata se face in momentul livrarii, către curier.